Event

KOKROKI PÅ HÖKERIET

Kon säger: ”jag står så här i tio minuter, sen tar vi några fem-minutare, sen kan jag dansa lite så kan du försöka fånga rörelsen…”

Kroki är det bästa sättet sätt att lära sig teckna. I samarbete med Lise Nelzén på Hökeriet i Vallentuna ordnar jag event i kroki med modeller som idisslar. Vi tränar ögonen genom att studera mellanrumsformer, skuggor och linjer och låter handen och hjärnan hitta samarbetet. Dagen börjar med morgonfika och frigörande övningar. Efter lunch är det fritt arbete med korna. Vi avslutar med ett litet ”vernissage”, genomgång med fika. För det mesta har vi fint väder. Vid blåst och regn ställs eventet in och flyttas till annat tillfälle.

Här kan du få veta mer om Hökeriet. 2013 fick vi ställa ut på utställningen Kor! i Vallentuna Kulturhus. Ibland ordnar vi utställningar på Hökeriet med deltagarnas verk. Anmäl dig till något av våra våra öppna event eller skräddarsy. Förbokning gäller, se kalender. 

Kor är väldigt nyfikna djur, men brukar vara upptagna med sitt idisslande under eventet. Vi brukar som regel ha stängsel emellan. Ingång i hagen sker endast på egen risk. En viktig regel är att aldrig gå mellan en ko och hennes kalv. Med respekt och i samförstånd med korna! Välkomna till en koool upplevelse!

Hökeriet ligger på Granby Gård, strax norr om Lindholmen i Vallentuna.

Pris: 650:- Lunch, fika och konstmaterial ingår.
Förskottsbetalning på bg: 689-1907 (ange kokroki, datum, efternamn)

ANMÄLAN: info@hokeriet.se, tel: 08 612 30 05  

www.hokeriet.se

kokroki

Observera att ingång i hagen sker på egen risk. Det här är en solig dag i oktober.

”Minfulness i svensk lantlivstappning” – Vallentunasteget. 

web_logo